Finisterra AS

Finisterra AS var tidligere kjent som Fly- & Industri- Instrumenter AS og ble grunnlagt i 1946. Navnet Finisterra fikk vi i 2007 og betyr «verdens ende».
 
Vi er et importfirma som leverer måleinstrumenter og pumper til industrien og representerer mange markedsledende produsenter fra hele verden.

Pumper og pumpeutstyr
Finisterra har agenturer på en rekke markedsledende pumper. Hermetic-Pumpen produserer pakningsløse og lekkasjefrie pumper til bruk til i kjemi og kjølesystemer. Denne pumpetypen er hermetisk lukket og gir ingen utslipp til omgivelsene. Vi tilbyr også Almatec `s sine luft drevene membranpumper. Disse pumpene kan pumpe mange ulike høy viskose væsker. Den tåler veldig aggressive og abrassive medier. En enkel og driftssikker pumpe. For pumping av væsker fra fat, tønner, IBC containere og andre beholdere har vi Flux fatpumper. Disse impeller pumpene egner seg godt for tømming og fylling av alle typer beholdere. Disse pumpene kan utstyres med elektrisk, luft og batteridrevet motor. Vi tilbyr også Sondermann sentrifugal pumper med keramiske lager som gjør at den kan tørrkjøres uten at pumpen tar skade av det. Vårt brede kontaktnett innenfor pumpeprodusenter gjør også til at vi kan innhente og levere pumper utover det som er standard pumper.

Industriinstrumenter
En av våre viktigste produktgrupper er klassiske industri-instrumenter som manometer, termometer, nivåmålere, industridyser og motorinstrumenter.
Dette er en varegruppe hvor det er viktig å kunne levere fra lager. Vi har da også et meget stort instrumentlager på Hauketo i Oslo, og vi er kjente for rask ekspedering.
Produsentnavnene er blant andre Nuova Fima, Ludwig Schneider, Lechler, KSR-Kuebler, Noris Automation.

Fukt og temperatur måling
Et annet av våre kjerneområder er instrumenter for måling og overvåkning av fukt i bygninger. Vi har både håndinstrumenter og trådløse overvåkningssystemer fra produsenter som Protimeter og Tramex. Det legges stor vekt på at fuktmålerne er for profesjonelle brukere som skal ha kompetanse for å bruke dem. Vi har derfor utviklet et kurs og seminarprogram som tar for seg bygningsfysikk og fuktmåling. Kursene henvender seg til fagfolk innenfor takst og forsikring og ellers til byggebransjen. Hygrotrac er ett loggesystem for de fleste parameter innenfor klima og temperatur overvåkning. Dette systemet logger dine målerverdier døgnet rundt, og publiserer disse på din egen personlige hjemmeside. Systemet blir levert ferdig programmert iht deres spesifikasjoner. Meget enkelt brukergrensesnitt med mange muligheter.

Til sammen har Finisterra 8 ansatte

 
 

Adresse:
Hauketoveien 11
1266 Oslo

Tlf: 22 61 14 80
Faks: 22 75 47 81

www.finisterra.no
einar@finisterra.no
 

Dokument  Kommentar  Tilgang
Prisliste fatpumper  FIAS aksjonær
Prisliste Manometer  FIAS aksjonær