Desom AS

Desom AS er familiebedrift fra Bergen, og ble etablert i 1998. Bedriften ledes av Espen Haukeland som er sønnen til grunnleggeren Sigbjørn Haukeland. Vi er en av landets ledende leverandører av emballasje til fiskeindustrien samt annen næringsmiddelinidustri og utvider  i Østlandsområde og har startet eget salgskontor med en salgsrepresentant Kati Huttunen som tar hand om øvrige marked innen kjøtt, meieri, kaffe samt noe på fisk.

Vi har bygget opp høy kompetanse innen emballasje/emballering og med god fokus på ide’, design, utvikling og effektiv produksjon sikrer alle våre kunders krav og behov i verdikjeden.

Desom AS er norsk representant for noen av Europas ledende emballasjeprodusenter. Det betyrstor produksjonskapasitet, kvalitet i alle ledd og raske leveringer av emballasje i store og små opplag.

Våre samarbeidspartnere gir oss gode muligheter for å lykkes -  Vi har topp moderne produksjonsutstyr, kvalifiserte trykkere, fleksible løsninger og høy hastighet som gir en effektiv produksjon og dermed svært konkurransedyktige priser. 

Vi sertifiserer alle våre emballasjeprodukter og vi kan tilby følgende Vacum poser med og uten trykk- NYTT digitaltrykk -
● Vacum film
● Vacum film trykt
● Krympeposer
● Gull/sølv brett diverse størrelser og farger
● Brett med trykk etter kundes ønske
● Strekk film Rani OY
● Alle emballasjeprodukter til fiskeindustrien
 Rani  Oy   
● Absorbenter
● A-PET (stive underbaner) i diverse farger og metalliseringer

Vi har 1000 kvm stort lager i Bergen  med  standard produkter som benyttes i fiskeindustrien .    Dette gjør at vi er meget leveringsdyktig .

Høy kvalitet , kort leveringstid, til riktig pris .

Se mer på www.desom.no

 

 
 

Adresse:
P.O. Box 30 Blomsterdalen
5868 Bergen

Tlf: +47 55 98 11 11
Mobil: +47 90 14 95 60
Faks: +47 55 98 11 12

www.desom.no
espen@desom.no
 

Dokument  Kommentar  Tilgang