Brenntag AS

Vi er en distribusjonsvirksomhet innenfor Brenntag Gruppen, som kjøper, selger og markedsfører ingredienser og kjemikalier til industrikunder i Norge, og omsetter for over 175 mill. NOK.
Vi har i Norge 20 kompetente medarbeidere og en produksjon og tre lagre. Salgskontoret ligger på Borgenhaugen utenfor Sarpsborg.
Vår styrke er troverdig partnerskap i forhold til kundene og den verdi vi skaper hos kundene gjennom våre salgs-og leverings og servicesystemer. Responsible Care er under bearbeiding.
Vi betjener kunder innenfor en rekke bransjer og kan tilby både basisprodukter og spesielle produktløsninger, som dekker kundens behov.
Vi er kjent for å levere det vi lover, og setter kvalitet og sikkerhet som hovedfokus. Vi arbeider løpende med REACH og Biociddirektivet mv.
Vi bygger vår virksomhet på en rekke grunnleggende verdier som ”Verdiskapelse”, ”Ansvarlighet”, ”Samarbeid” og ”Læring”.
Vi ønsker at vår virksomhet skal være forandringsvillig og tilpasse seg endringer etter hvert som de oppstår. Vi hjelper våre kunder med deres utfordringer og skaper dermed verdi for våre kunder.

 
 

Adresse:
Postboks 144
1740 Borgenhaugen

Tlf: 69 10 25 37
Mobil: 905 13 956
Faks: 69 10 25 01

www.brenntag.no

 

Dokument  Kommentar  Tilgang
Presentasjon  FIAS aksjonær